Diensten

Binnen- en buiten schilderwerk

1Schilderwerk is het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand.

Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar ook belangrijk voor het behoud van uw woning of bedrijfspand.

Wij leveren binnen- en buitenschilderwerk van hoge kwaliteit af. Wij zorgen voor een uitstekende voorbehandeling, zodat de verf goed hecht en u daardoor jarenlang plezier van het schilderwerk kunt hebben. Wij werken alleen met eerste klas materialen, omdat uw woning het beste verdient..

Lees meer…

Houtrotreparatie

HoutrotreparatieHoutrotreparatie wordt nogal eens gezien als een lapmiddel, terwijl dat bij een professionele uitvoering juist een duurzame oplossing blijkt te zijn. Vaak wordt onnodig overgegaan tot vernieuwen/vervanging. Vakkundig uitvrezen en opvullen is veelal voordeliger en is zeker zo duurzaam. Chris De Schilder¬† zorgt voor onzichtbare reparaties. Gerepareerde onderdelen blijven, mits regelmatig onderhouden, als nieuw. Mocht een aangetast raam, deur of kozijn niet meer te redden zijn, dan kunnen wij voor vervanging zorgen. Goed advies is hier zeker op z’n plaats.

Lees meer…

Beglazing & Glas in lood

4

Glas brengt isolatie, veiligheid en sfeer.

Voor alle denkbare toepassingen van glas in alle soorten en maten kunt u bij ons terecht. En niet alleen voor de buitenmuren van uw pand, maar ook voor het interieur. Naast een isolerende en inbraakwerende functie heeft glaswerk namelijk ook een sfeerverhogende werking. Denkt u bijvoorbeeld aan decoratieve toepassingen zoals matglas, glas in lood, figuurglas of geslepen glas in binnen- en buitendeuren en ramen die uw woning of bedrijfspand een hele nieuwe uitstraling kunnen geven.

Lees meer…

Wandafwerking & behangwerken

45Naast alle soorten schilder- en glas werkzaamheden verzorgen wij ook een breed dienstenpakket aan wandafwerking. Een aantal soorten wandafwerking: behangwerk, glasweefsel, glasvlies, diverse structuurveren. Desgewenst wordt er samen met de klant gezocht naar een smaakvolle, passende kleurcombinatie. Daarbij wordt rekening gehouden met bestaande facetten als kleur, de meubelinrichting, het dessin van stoffering enz.

Lees meer…
Producten

Chris de schilder maakt gebruik van diverse schildersproducten waaronder Sigma Coatings, Wijzonol & Sikkens.

Wijzonol
Den Braven
Koopmans Verf
Sikkens
SPS
NELF meesterlakken
Sigma Coatings
SPS